SwedishEnglish
Dela till Facebook Dela till Twitter Maila Bokmärk i Google Mer...
 

Romanen "Våga livet en gång till" av Kristina Post.

Våga livet en gång till är uppföljare till Lek inte med döden och del två i den planerade trilogin Berörd av Gud och Monster.

Detta har hänt:
Johanna, lärare i den fiktiva staden Bergfors i södra Jämtland, började misstänka att det var något märkligt med den vackre doktor Zacharias Corell, som hade räddat livet på henne efter en cykelolycka. Johanna hade undervisat hans barn i skolan, och det var något speciellt med dem allihop. Hon fick den omöjliga tanken att de kanske var vampyrer? Full av vånda knåpade hon ihop ett brev och ställde frågan, och Zacharias valde att tala sanning och bekräftade att det stämde. Det blev inledningen till en intensiv vänskap på liv och död, för det var naturligtvis väldigt förbjudet för vampyrer att avslöja sig på det viset. Men Zacharias bar på en fråga om vad det kunde finnas för mening med vampyrer, och Johanna med sin varma tro på en kärleksfull Gud tog frågan till sig. Vad är meningen med allas vår existens, och vad är verkligen viktigt? Och när man har funnit något riktigt gott och viktigt, hur kan man få det att sprida sig? I denna del får vi också möta Johannas familj lite närmare. Vad händer i en relation då man inte kan tala öppet om somligt? Det är dags att våga livet en gång till.

Om författaren:

Kristina Post är musik- och mattelärare i Motala, tillika körledare och engagerad i kommunpolitiken. Att reflektera kring livets frågor med vänner och sen försöka omsätta tankarna i vardagen hör till de viktigare delarna av livet.

Kristina Post

Hon ser sig själv som en kreativ dåre, som hellre ser möjligheter än problem, och problem som utmaningar, och bär på en okuvlig tro att kärleken i längden kommer att övervinna det onda. En förtröstansfull Gudsrelation är kraftkällan i livet.

Lek inte med döden är hennes debutroman, del ett i en planerad trilogi, som nu följs av del två, Våga livet en gång till.

Berörd av Gud och Monster. Del 2:
____VÅGA LIVET EN GÅNG TILL

Paperback: Amazon $20.

E-bok Kindle: Amazon
$10.

Klicka på bilden till vänster, läs ett utdrag.

E-boks-paket med fyra olika format:
epub, mobi, lit och pdf :


Pris 70 kr__ Secured by PayPal

Maila Kristina: kristina.mailme@gmail.com. Följ henne på FACEBOOK.

.

Feed-back

Läsar-feedback:

 


”En läsupplevelse med flera bottnar och fördjupning i vad det kan betyda att verkligen ta sin tro på allvar."
Produkt-trädet För våra andra kurser och produkter, titta på vårt "Produkt-träd" - klicka på bilden till vänster.
Gå tillbaks till bokshopen.  
   
  PsykosyntesForum